Verhuizen kost bedstro

| 2 reacties

Dit realiseerde ik me nog maar kort geleden toen ik tijdens de verhuizing van mijn praktijk afscheid moest nemen van mijn mobiele telefoon. Ik kon er de symboliek wel van zien, bij de start in mijn nieuwe praktijkruimte was ik niet alleen druk doende me aldaar te settelen, ook had ik tijd nodig om overweg te kunnen met het nieuwe toestel. Dat liep mooi synchroon.

Nog geen drie weken nadat ik mijn intrek had genomen in het pand aan de Rijsselseweg in Gouda, bereikte mij het bericht dat mijn verblijf daar van korte duur zou zijn. Het pand is verhuurd aan het Hoornbeek College dat zich met ingang van het komend schooljaar in Gouda zal vestigen.

Enigszins gelaten heb ik dit nieuws tot me genomen.Magnolia 10 april 2015
Hier en daar een balletje opgegooid.
Door heel Gouda gezocht naar een fijne ruimte.
Vandaag heb ik de knoop doorgehakt.
Het voelt goed.
Mijn praktijk is vanaf 1 juni 2015 gevestigd op een nieuwe locatie!
Zodra alle formaliteiten zijn geregeld maak ik het adres bekend. En dan bestel ik ook weer nieuwe visitekaartjes.

Vandaag bloeit de magnolia uitbundig. Het is een mooie lentedag.

2 reacties

  1. Mooi beschreven: Veranderingen in je leven komen op je pad om een reden. Goed om te zien dat je ook de minder aangename verrassingen een plek kan geven en daar dan weer het beste van maakt.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *