Over een afscheid en een nieuw begin

| Geen reacties

 

Maandag 2 maart 2015: afscheid

Voor de laatste keer fiets ik naar het pand aan de Groen van Prinsterersingel waar ik geruime tijd met veel plezier heb gewerkt. Ik voel me licht en blij, met de sleuteloverdracht aan de beheerder van het pand komt er een einde aan een periode van ruim drie jaar waarin ik vanuit deze locatie mijn praktijk heb mogen uitbouwen. Nadat de formaliteiten zijn afgerond loop ik het pand uit en draai me nog één keer om. Ik ben me bewust van wat ik achter me laat en dankbaar voor het feit dat ik de afgelopen jaren hier heb mogen werken, ik heb het hier goed naar mijn zin gehad. Nu is het tijd voor een nieuwe stap…

 

Dinsdag 3 maart 2015: een nieuw begin

De verhuizing afgelopen week is bijzonder voorspoedig verlopen. Er was een dag van schoonmaken en hiermee mijn twee spreekkamers eigen maken. Vervolgens was de feitelijke verhuizing met hulp van man en zonen binnen no time gerealiseerd. Daarmee voel ik zo goed hun support! Nog voor de ochtend om was stonden alle meubels op hun nieuwe plek. Nu had ik alle tijd en rust om de kamers verder in te richten met mijn boeken, werkmaterialen en dergelijke. Het geheel past goed en het past goed bij mij.

Wonderlijk hoe snel ik me op mijn gemak voel in dit nieuwe pand, in mijn nieuwe praktijkruimte. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat voor mijn gasten ook gaat gelden.

Vandaag mag ik voor het eerst cliënten ontvangen aan de Rijsselseweg.

Ik zie er naar uit.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *