Ontmoetingsgroepen kinderen & jongeren in rouw

Verder na verlies: ontmoetingsgroepen

Als je vader, moeder, broer, zus of iemand anders die heel belangrijk voor je is, is overleden, draag je een groot verdriet met je mee. Het is fijn om hier, in een kleine, veilige ontmoetingsgroep, met leeftijdsgenoten over te kunnen praten.

Je mist hem of haar “altijd en overal”. Misschien gaat het best goed met je, lijkt er niets aan de hand en doe je regelmatig leuke dingen. Misschien heb je het idee te verdwalen in al je gevoelens. Of misschien hou jij je gevoelens voor anderen verborgen en weten niet veel mensen hoe het nu ècht met je gaat. Herken je dit een beetje?

Door deel te nemen aan een ontmoetingsgroep zul je merken je dat je niet de enige bent die dit is overkomen.  Je zult ervaren dat het heel fijn en waardevol is om van elkaar steun te geven en te mogen ontvangen.

 

Bij voldoende aanmeldingen kunnen er  in Gouda twee ontmoetingsgroepen starten.

De definitieve data worden nader bekend gemaakt:

De groep voor kinderen op de basisschool komt 7 keer wekelijks bij elkaar,

op zaterdag van 15.00 – 17.00 uur;

De groep voor jongeren op de middelbare school 7 keer komt wekelijks bij elkaar,

op maandag van 16.00 – 18.00 uur.

 

Praktische informatie

De groep voor kinderen ontmoet elkaar in Kinderpraktijk Happiness, gevestigd in De Goudse Praktijk. Adres: Elizabeth Wolffstraat 1, 2806 PJ Gouda

De groep voor jongeren ontmoet elkaar bij Accept. Coaching & Counselling. Adres: Statensingel 28, 2805 BE Gouda

De kosten bedragen € 295,- per deelnemer. Voor twee of meer deelnemers uit één gezin bedragen de kosten € 250,- per deelnemer (alle bedragen incl. BTW). Wij verzorgen alle werkmaterialen en natuurlijk ook drinken & lekkers.

 

Heb je interesse? Wij maken graag kennis met je en vertellen je dan ook over het programma. Je kunt contact opnemen met Irene of Ingrid.

 

Irene Kalmeijer, tel. 06 24692616

info@kinderpraktijkhappiness.nl

www.kinderpraktijkhappiness.nl

 

Ingrid Verkleij, tel. 06 18265652

info@acceptcoaching.nl