Ingrid Verkleij

Mijn naam is Ingrid Verkleij – van Vuuren (1969).
Ik ben getrouwd en samen zijn wij ouders van twee volwassen zonen.
Sinds 2009 ben ik werkzaam in mijn praktijk “Accept. Coaching & Counselling” in Gouda.

Mijn opleiding tot Specialist Verlies- en Rouwcounselling heb ik bij de Academie voor Counselling en Coaching gevolgd.
Ik volgde een breed scala aan trainingen, seminars en workshops, voornamelijk gericht op Verlies- en Rouwbegeleiding. Daarnaast ook een HBO-module Opvoedingsondersteuning en de opleiding tot ACT-therapeut. In 2016 heb ik de opleiding Psychosociale Basiskennis (PSBK) gevolgd en succesvol afgerond. Jaarlijks volg ik een nascholing PSBK. Steeds zoek ik verdieping en verbreding. Studie maakt daarmee een vast onderdeel uit van mijn leven. In 2021 zal ik de HBO Counselling (NTI) afronden. In het kader van mijn verdere professionalisering en persoonlijke ontwikkeling ben ik lid van een intervisiegroep Registercounsellors in Gouda en een intervisiegroep Rouwbegeleiders in het Groene Hart. Daarnaast volg ik geregeld supervisie. Bij de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC) ben in ingeschreven als Registercounsellor ABvC®. Bij het Landelijk Steunpunt (LSV) verlies ben ik aangesloten als Rouw- en verliesbegeleider.

In januari 2020 ben ik toegetreden tot het bestuur van Stichting Broederziel. In oktober 2020 ben ik benoemd als voorzitter.

Wat bied ik je?

Je treft in mij een gesprekspartner die belangstelling heeft voor jouw persoonlijkheid, levensverhaal, ontwikkelingsmogelijkheden en persoonlijke groei. Daarbij zijn vertrouwen, respect, openheid, eerlijkheid en veiligheid de basis. Ik erken jou in jouw situatie. Samen zoeken we naar wat passend is voor jouw hulpvraag. Ik ga uit van jouw persoonlijke kracht en zal met jou die kracht laten groeien.

Het leven biedt mij natuurlijk ook mijn eigen lessen. En die lessen zijn, hoewel soms pijnlijk, verdrietig of confronterend, tot nu toe ook interessant en leerzaam gebleken.
Mijn veerkracht is meer dan eens op de proef gesteld. Ik ben dankbaar dat ik steeds weer mijn innerlijke kracht en vermogen tot accepteren mag blijven ontdekken en ontwikkelen.
Mijn kennis en levenservaring zet ik met liefde in om mensen te begeleiden bij het bewandelen van hun levensweg.

Een wereld van vriendschap

is een wereld van vrede

een vriendelijk woord

dat maakt niets stuk

Vandaag breng ik je beide

vriendschap en vrede

om samen te delen

dat is toch een begin

van een beetje geluk